Mallisivu

LetsDo.

Yrityksestä

Koti / Yrityksestä

Meistä

LetsDo Oy on dynaaminen ja innovatiivinen yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan menestymään ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa. Yrityksemme tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia palveluita, jotka kattavat niin henkilöstörekrytoinnin kuin kaluston leasingin. LetsDo Oy on erikoistunut headhunter-palveluihin, joissa tuemme asiakkaitamme löytämään oikeat osaajat täyttämään avainroolit heidän organisaatioissaan. Laaja verkostomme ja ammattitaitoinen rekrytointitiimimme takaavat onnistuneen rekrytointiprosessin.

Lisäksi LetsDo Oy tarjoaa kattavia kaluston leasing-palveluita, jotka ovat suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan yritysten toimintaa ilman suuria investointeja. Olipa kyseessä työmaakalusto, kuljetuskalusto tai muu yrityksen tarvitsema kalusto, meiltä löytyy joustavia leasing-ratkaisuja vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Uskomme, että tehokas ja luotettava kalusto on avainasemassa yritysten menestyksessä, ja haluamme olla tukemassa asiakkaitamme tässä kasvuprosessissa.

LetsDo Oy:n vahvuutena on kokemus, sekä asiantuntemus ymmärtää asiakkaan tarpeet ja myös vastata niihin. Meillä on selkeä visio siitä, miten voimme tuoda lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä saavuttamaan parhaat tulokset. Yhteistyömme Patriot Oy:n ja Suomen Kalustopalvelutin kanssa täydentää palvelutarjontaamme ja mahdollistaa entistäkin laajemman ja tehokkaamman palvelukokonaisuuden tarjoamisen asiakkaillemme.

Jos etsit luotettavaa kumppania headhunter-palveluihin tai kaluston leasingiin, LetsDo Oy on valmis auttamaan. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme olla avuksi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Tervetuloa LetsDo Oy:n menestyksekkään yhteistyön piiriin!