Mallisivu

LetsDo.

Headhunter-palvelut

Koti / Headhunter-palvelut

Patriot Oy, Executive Headhunting

Headhunter-palvelut

Headhunter-palvelumme on suunniteltu auttamaan yrityksiä löytämään juuri ne osaajat, jotka sopivat täydellisesti organisaationsa tarpeisiin. Ymmärrämme, että pätevän henkilöstön löytäminen voi olla haasteellista ja aikaa vievää, ja siksi olemme täällä tarjoamassa ammattitaitoista apua rekrytointiin.

Miksi valita Headhunter-palvelumme?

  1. Laaja Verkosto ja Alan Asiantuntemus: Meillä on vahva ja laaja-alainen verkosto, jonka avulla pääsemme käsiksi laajoihin osaajaresursseihin eri aloilla. Tiimimme koostuu kokeneista rekrytointiammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet eri teollisuuden- ja liiketoiminta-alojen rekrytointiin. Tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää juuri ne henkilöt, jotka sopivat täydellisesti organisaatiosi tarpeisiin.

  2. Räätälöidyt Ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Teemme huolellisen analyysin ja ymmärrämme tarkasti, millaisia osaajia yrityksesi tarvitsee menestyäkseen. Näin voimme varmistaa, että ehdokkaat, joita esittelemme, ovat juuri oikeita henkilöitä.

  3. Luottamus ja Rehellisyys: Toimintamme perustuu vahvaan luottamukseen ja rehellisyyteen. Pidämme tiivistä yhteyttä asiakasyrityksiimme ja pitämme heidät ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä. Kerromme avoimesti ehdokkaiden vahvuudet ja mahdolliset kehityskohteet, jotta voitte tehdä informoituja päätöksiä.

Miten Headhunter-palvelumme toimii?

  1. Profiilin Määrittely: Ensimmäinen askel on ymmärtää yrityksesi tarpeet ja tavoitteet sekä määritellä selkeä profiili etsittävälle henkilölle. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi tässä vaiheessa, jotta saamme selkeän kuvan vaatimuksista.

  2. Ehdokkaiden Kartoitus: Laajan verkostomme avulla etsimme ja kartoitamme potentiaalisia ehdokkaita, jotka sopivat määriteltyyn profiiliin. Suorahakumenetelmämme takaa, että tavoitamme myös ne henkilöt, jotka eivät ole aktiivisesti hakemassa uutta työpaikkaa.

  3. Haastattelut ja Arviointi: Tapaa potentiaaliset ehdokkaat henkilökohtaisesti ja arvioimme heidän osaamisensa, kokemuksensa sekä soveltuvuutensa yrityksesi kulttuuriin ja arvoihin.

  4. Ehdotus ja Perehdytys: Esitämme sinulle parhaat ehdokkaat ja autamme teitä tekemään valinnan. Tarvittaessa voimme myös auttaa perehdyttämisessä, jotta uusi työntekijä saadaan nopeasti ja sujuvasti osaksi organisaatiotanne.

Kun valitset Headhunter-palvelumme, voit luottaa siihen, että saatte käyttöönne parhaat osaajat, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita edistämään yrityksenne menestystä.

Pyydä Lisätietoa

Success
Kiitos! Lomake lähetettiin onnistuneesti!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required